2023-08-23 14:48:55

Arste keelekoolitusele

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime keelekoolitusele Tallinnas või Skype ühenduse kaudu ja Soome tööle:

Arste

Nõudeks kandidaadile on kõrgharidus arsti erialal.

Soomes on pakkuda üldarsti tööd mitmetes tervisekeskustes aga hea keeleoskuse ja töökogemuse korral on võimalus ka pakkuda otse erialaseid tööpakkumisi eriarstidele erinevates tervishoiuala asutustes.

Diplomiga, mis on vanem kui 01.05.2004 , peab omama kehtivat erialast tööstaaži viimase 5 aasta jooksul vähemalt 3 aastat järjest. Lisaks peab kehtima Terviseametis registreering arsti ametikohale.

Kui arstil on EU-kodakondsus, aga kõrgharidus on väljaspool Eestit ja EU-t omandatud, saab ta peale kolm aastat kestnud erialast töötamist Eestis taotelda ka Soome Valvirast kutsekvalifikatsiooni tunnustamist.

Tööle soovija alustab soome keele koolitusega. Koolituse maht on 180 akadeemilist tundi umbes 5 kuu jooksul õhtuti kolm korda nädalas ja lisaks 2 kuud meditsiinisõnavara ühel õhtul nädalas, seega õppida saab ka töö kõrvalt.Lisaks salvestatakse keeletunnid Skype-gruppi, kust saab neid järelevaadata 30 päeva.

Töötasu Soomes "lääketieteen lisensiaatti" ametikohal alates 30 EUR/ h (bruto), valvetes alates 40 EUR/h (bruto) On soovi korral võimalus ka alustada esimesed kuud praktikant-arstina, siis töötasu umbes poole väiksem.

Tallinna koolitus on eesti või vene keele baasil selle järgi, millise baaskeele soovijaid on rohkem. Võimalus on õppida nii kohapeal kui ka Skype ühenduse kaudu kaugemalt. Järgmine koolituse grupp on plaanitud alustada veebruari alguses 2021. 

Koolitus on osalejale tasuta, kui ta sõlmib meiega koolituslepingu, osaleb koolitusel, selle lõpus keeletestil ja võtab vastu peale koolitust ja Valvira kutsekvalifikatsiooni tunnustamise omandamist meie poolse tööpakkumise Soomes. Osaleja peab ka koolituse jooksul hankima Valvira loa taotlemiseks vajalikud dokumentid.

 

 

Ootused kandidaadile

  • kõrgharidus arsti erialal 
  • eesti keele oskus suhtlustasandil
  • EU – kodakondsus ( Valvira ja tööloa saamisega seotud tingimuste tõttu )
  • valmidus siduda ennast koolitusega
  • kasuks tuleb algteadmised soome keeles

 

Skype koolituse nõudmised: 

  • interneti püsiühendus, kõrvaklapid koos mikrofoniga ning veebikaamera
  • koolitusel kohal viibimine mõnel korral koolituse ajal (nt. kokkusaamised Soome esindajatega ja koolituse lõpetamine).

Ettevõte pakub

Eestis 

  • keelekoolitust, mis valmistab ette keeletestiks 
  • juhendame kutsekvalifikatsiooni tunnustamise taotlemisel

 

Soomes 

  • aitame ametnike külastamisel ja registreerimisel
  • aitame majutuse leidmisel
  • usaldusväärse partneri tuge

Lisainfo

Bioanalüütikutele ja radioloogiatehnikutele saame pakkuda koolituskohti juhul, kui on eelnevalt omandatud Valvira kutsekvalifikatsiooni tunnustamine.

Kui olemas juba soome keele oskus ja Valvira poolt kutsekvalifikatsiooni tunnustamine, vaata tööpakkumisi meie kodulehelt ja kandideeri kohe tööle !

Sobivate kandidaatidega võtame ühendust ja lepime kokku vestluse kas Tallinnas või Skype ühenduse kaudu.
Vestlusele tulek ei kohusta osalema koolitusel.

Saadame kõigile soovijatele põhjaliku informatsiooni, kus on lahti seletatud koolituse / töötamise üksikasju täpsemalt (kutsekvalifikatsiooni tunnustamine Soomes, majutus, kohustused jne.)

Küsi lisa, võta meiega ühendust !
HR-konsult Elise Nieminen
Tel.+372 5130161

Lisainfo saamiseks kohe vaata meie kodulehte:
http://www.medipower.fi/est