2023-08-23 14:48:55

Äripinna Maakler (Müügiesindaja)

CVKeskus.ee klient
500 - 3000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus


Töö on mitmekesine ja tulemusrikas, mis nõuab head suhtlemisoskust, järjepidevust ja püüdlikust - Kinnisvaratehingute vahendamine; - Aktiivne müügitöö, pidev suhtlemine uute- ja püsiklientidega.

Ootused kandidaadile


Oled oodatud liituma meie meeskonnaga, kui - Sa soovid teenida palju ning oled nõus andma endast 110%; - Oled aktiivne suhtleja ning pingelised ja keerukad olukorrad ei heiduta Sind; - Oled valmis pikkadeks töö- ja õpingupäevadeks; - Müügitöö ei ole sulle päris võõras ning sa oskad suhtlustasandil eesti, inglise ja vene keelt; - Sul on olemas arvuti, fotoaparaat ning isikliku auto kasutamise võimalus.

Ettevõte pakub


- Põhjalikku väljaõpet antud valdkonnas töötamiseks; - Erinevaid kinnisvaraalaseid, psühholoogilisi ning interaktiivseid koolitusi; - Meeldivat ja kaasaegset töökeskkonda Tallinna vanalinnas; - Tublimatele igakuiset palka ning erinevaid soodustusi (kulude kompenseerimist).

Lisainfo


Ainult sihikindlad, kangekaelsed ja julged inimesed jõuavad tasemele, mis võimaldab neil teenida 3 000.- EUR kuus, PUHTALT KÄTTE! LPS´le ei jää ükski Sinu pingutus märkamata, me hoolime oma töötajatest. Sul peab olema ainult suur teenimisvajadus ning soov olla parem, edukam ja rikkam, kui teised. Meie julgustame ning suuname Sind edukuse teele.