2023-08-23 14:48:55

ÄRIARENDUSJUHT

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee kliendiks on Kühne + Nagel AS, mis on viimase 130 aasta jooksul arenenud traditsioonilisest transpordiettevõttest ülemaailmseks logistikapartneriks, pakkudes väga spetsiifilisi lahendusi paljudele valdkondadele üle kogu maailma. Ettevõtte peakontor asub Šveitsis ja ettevõttel on esindused üle kogu maailma. Ettevõte suunab oma äritegevuse kõige olulisemale - klientide vajadustele.
Lisainfo: https://ee.kuehne-nagel.com/

Töö kirjeldus

ÄRIARENDUSJUHI eesmärk on tutvustada Kühne + Nageli logistilisi lahendusi uutele ja olemasolevatele klientidele ning luua ja hoida häid suhteid koostööpartneritega. Äriarendusjuht analüüsib olemasolevat kliendibaasi, leiab uusi ärivõimalusi ning vastavalt kliendi vajadustele pakub välja koostöölahendusi.

Ootused kandidaadile

  • varasem töökogemus transpordisektoris;
  • erialane kõrgharidus;
  • väga hea eesti- ja inglise keele valdamine (iga lisanduva võõrkeele oskus on boonuseks);
  • hea Exceli kasutamise oskus ning suurte andmemahtude haldamise kogemus;
  • teadmised teenuse müügist.

Ettevõte pakub

Kühne + Nagelis ootab Sind vastutusrikas ning väljakutseid pakkuv töö, kus Sinu panust hinnatakse. Sulle avaneb võimalus edasi arendada maailma ühte suurimat maanteetranspordi teenust pakkuvat ettevõtet. Lisaks ootavad Sind karjäärivõimalused, põnevad ühisüritused, sporditoetus ning ametiauto kasutamise võimalus.

 

Kui see töökoht võiks just Sulle sobida, siis ootame Sind kandideerima läbi CVKeskus.ee portaali.

Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld