2023-08-23 14:48:55

ÄRIANALÜÜTIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Teostades ärianalüüsi, võttes arvesse turuolukorda ja osapoolte vajadusi. Jälgid tööstusharus toimuvaid trende ning teed vastavaid ettepanekuid protsesside ja/või toodete portfelli kohandamiseks. Töötad välja analüüsi meetodeid, koostad analüüsi mudeleid ja valdkondlikke prognoose ja ülevaateid, mis on äripoole tegevuste planeerimiseks.

Ootused kandidaadile

Oled inimene, kellele meeldivad numbrid ja oskad nendega suurepäraselt ümber käia! Sul on kõrgtasemel andme- ja protsessianalüüsioskus. Sa näed numbrites seaduspärasusi ja seoseid ning märkad kiirelt kui midagi ei klapi. Sulle meeldib infot otsida, seda töödelda ning seeläbi toetada äriliste otsuste vastuvõtmist. Oled iseseisev, kuid samas avatud suhtleja ja koostööaldis.

Ettevõte pakub

Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Meil saad võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades.Ootame sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.