2023-08-23 14:48:55

Arengutoetuste osakonna menetleja (määratud ajaks)

CVKeskus.ee klient
Kuni 1105 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma toredasse ja töökasse meeskonda investeeringutoetuste menetlejat, kelle põhiülesandeks on maaelu arengu toetuste taotluste menetlemine. Töö sisuks on toetus- ja maksetaotluste analüüsimine ning dokumentide nõuetele vastavuse kontrollimine. Töö oluliseks osaks on suhtlemine taotlejatega ning vajadusel ka teiste ametiasutustega.

Ootused kandidaadile

Sul on head eeldused kui oled hea analüüsivõimega, kohusetundlik, põhjalik, hea suhtlemisoskusega, otsustusvõimeline, sul on huvi finantsvaldkonna vastu, oled võimeline taluma rutiini, oskad kasutada kontoritarkvara heal tasemel ning omad kesk-, keskeri- või kõrgharidust.

Kasuks tuleb huvi põllumajanduses toimuva vastu, raamatupidamisalased teadmised, varasem toetuste menetlemise kogemus, töökogemus avalikus sektoris ning B-kategooria autojuhilubade olemasolu.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tööalast juhendamist, huvitavat ja vastutusrikast tööd toetavas meeskonnas,
35 kalendripäeva põhipuhkust aastas, tervisespordikulude osalist hüvitamist ning kaasaegset töökeskkonda asukohaga Tartu kesklinnas.

Lisainfo

Konkursile dokumentide esitamisega loeme kandideerija nõustunuks, et dokumentides avaldatud isikuandmeid kasutab PRIA kandidaadi teenistuskohale sobivuse hindamiseks. Täpsem teave http://www.pria.ee/et/pria/privaatsuspoliitika/.

Tööaeg: täistööaeg (määratud ajaks, kuni lapsehoolduspuhkusel viibiva teenistuja naasmiseni)
Ametikoha nimetus: arengutoetuste osakonna menetlusbüroo peaspetsialist
Pakutav palk: peale katseaja edukat läbimist 1105 € (bruto)
Kontaktisik: Liisi Ots (personaliosakond)
Lisainfo telefonil: 737 1343