2023-08-23 14:48:55

Ametirõivaste projektimüügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Soovime meeskonda täiendada inimesega, kellele usaldada ametirõivaste (sh kudumid) valdkonna müügiprojektide juhtimine. Sinu tööks saab olema valdkonna turundus- ja müügitöö planeerimine, organiseerimine, eesmärkide seadmine ja nende täitmine, erilahenduste arendamine, suhtlus tarnijate, klientide ning tootmisüksusega.

Ootused kandidaadile

Sobid Norrisoni meeskonda valatult, kui Sul on varasem töökogemus ja/või eriharidus tekstiilierialal, mõistad hästi müügi-ja turundusmaailma, sest oled juba mõnda aega selles tegutsenud, oskad suurema osa ajast töötada iseseisvalt, kuid vajadusel olla ka väärtuslik meeskonnamängija, oled vaba suhtleja ning arvamusel, et iga klient on eriline. Oma töös õnnestumiseks peaks Sul olema ka eelnevad kogemused CorelDraw vms programmiga ja oskus suhelda vabalt nii eesti kui inglise keeles. Kasuks tulevad Kogemused Directo'ga ning vene keele oskus.

Ettevõte pakub

Me kasvame kiiresti ning kui tundsid end eelnevast jutust ära, siis hea meelega võtaksime sindki kampa. Anname Sulle võimaluse meile uusi müüginippe õpetada ning omaltpoolt pühendame Sind ametiriiete keerulisse maailma. Töö on huvitav ja vaheldusrikas ning pakume selle eest väärilist tasu ja müügiboonuseid.