2023-08-23 14:48:55

Alkoholiosakonna müügimeeskonna juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

- esmaklassilise klienditeeninduse taseme saavutamine ja tagamine
- müügieesmärkide täitmise tagamine ja jälgimine
- aktiivne osalemine müügiprotsessis
- tarnijatega läbirääkimiste pidamine, kaupade tellimine (s.h. SIM programmis)
- meeskonna aktiivne eestvedamine, juhendamine ja motiveerimine
- kampaaniate planeerimine
- lahendada sujuvalt keerulised kliendisituatsioonid tagamaks kliendi
rahulolu
- enesekontrolliplaani nõuete jälgimine ja tagamine osakonnas
- korruse vastutaja kohuste täitmine
- töö toimub vahetuse graafiku alusel E-P

Ootused kandidaadile

Soovid saavutada parimaid tulemusi ja oled oma meeskonnale eeskujuks ning toeks, et saavutada esmaklassiline klienditeeninduse tase ja klientide rahulolu Stockmann’i kaubamajas.
Oled kursis jookide maailma trendidega, oled julge, initsiatiivikas, orienteeritud koostööle ja parimate lahenduste leidmisele, tunned ennast kindlalt läbirääkimis-protsessis. Sinu jaoks on oluline nii enese- kui töötajate pidev arendamine, et saavutada meeskonnana parimad tulemused. Lisaks oled hea organiseerimisvõimega ning võtad vastutust.
Valdad lõppkasutaja tasemel arvutit ja suhtlemistasemel inglise keelt, soovitavalt vene keelt. Teed igapäevaselt tihedat koostööd teiste müügimeeskonna juhtidega ja müügitoe üksusega.
Omalt poolt pakume huvitavat tööd maailmaklassi brändidega, konkurentsivõimelist palka, põnevaid väljakutseid ja võimalust kaasa rääkida ettevõtte arengus, koolitusi ja erinevaid personalisoodustusi.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume konkurentsivõimelist palka, põnevaid väljakutseid ja võimalust kaasa rääkida ettevõtte arengus, koolitusi ja erinevaid personalisoodustusi.