2023-08-23 14:48:55

Aktiivne suuhügieenitoodete MÜÜGIESINDAJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Baltic Business Partners OÜ poolt pakutavate toodete tutvustamine hambarstidele, suuhügienistidele ja tellimuse kogumine.
Müügikohtades apteekritega kohtumiste kokku leppimine, toodete saadavuse ja väljapanekute kontrollimine.
Turuseisu jälgimine ja igakuisete aruannete saatmine, vajadusel oled abiks reklaam - ja turundusürituste ning messide läbiviimisel ja korraldamisel. Sinu tööpirkonnaks on terve Eesti.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt keskeriharidus (soovitatav meditsiin või farmaatsia haridus) ning valmisolek teha aktiivset müügi ning suhtlemist nõudvat tööd.
Edukaks tööks on vajalik eesti- ja vene keele suuline ja kirjalik oskus ning soovitavalt inglise keele oskus suhtlustasandil; arvutiprogrammide MS Word, MS PowerPoint ja MS Excel kasutamiseoskus, presentatsioonide ettevalmistamise ning ettekandmise oskus. Oma tööks vajad Sa autojuhilube. Oled edukas, kui suudad planeerida oma aega, oled iseseisev, positiivne ja talud pingelisi olukordi.

Ettevõte pakub

Baltic Business Partners OÜ pakub Sulle huvitavat tööd edukas ja innovatiivses firmas, motiveerivat töötasu, ametiautot ja toetavat meeskonda!