2023-08-23 14:48:55

Agronoom-traktorist-mehaanik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime tööle professionaalset ja tööd mittekartvat põllumeest. Tööandja eeldab töövõtjalt korrektsust ja täpsust nii asjaajamises kui ka füüsilises töös - antud iseloomuomadus ei ole siia kirjutatud CV Keskuse "spikrit " kasutades, vaid nii mõeldaksegi. Tööde korraldamisel oodatakse initsiatiivi ja enesealgatust vastavalt etteantud ülesannetele. Meie omanduses on Valgamaal ligi 600 ha põllumaad, mille majandamine ja tööde korraldamine jääb otsitava inimese ülesandeks.
Eeldame, et töötaja teeks isiklikult (!) masinatega põhilise osa ka füüsilisest töömahust. Firma omandis on automaatjuhtimisega John Deere 8540 võimsusklassiga üle 300 hj ning mitmed Valtra traktorid võimsusklassiga 200 hj, külvikud Väderstadt, äestajad Catros ja Horch töölaiusega 8 m, taimekaitseks pneumaatiline 18 m töölaiusega Hardi Twin (ühe täitmisega rohkem kui 40 ha), kombain Claas Lexion 480 ning muid seadmeid.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt eeldame põllumajanduslikku töökogemust, kutsekeskharidust või kõrgharidust.
Inglise, rootsi või soome keele oskus on vajalik omanikuga suhtlemiseks
Mõistvat suhtumist aeg-ajalt esineva pikema ja ebaühtlaselt jaotuva tööaja suhtes

Ettevõte pakub

Konkurentsivõimelist palka.
Kuni 3 kuud palgalist puhkust aastas.
Auto kasutamist mõningate piirangutega. Arvuti, mobiiltelefon jms.

Lisainfo

Palume esitada CV ning oodata kuni Teiega ühendust võetakse. Oleme väga hõivatud ja seetõttu palume mõistvat suhtumist antud palvesse.