2023-08-23 14:48:55

ADMINISTRAATOR

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie meeskond ootab särasilmseid ja teotahtelisi ADMINISTRAATOREID, kes väärtustavad ausust, positiivsust ja pidevat arengut.

Töö peamised eesmärgid on anda oma panus meeskonnatöösse ning parimasse klienditeenindusse kui elamusse, kus tähelepanu on avatusel, sõbralikkusel ning hoolivusel. 

Töökoht asub Kalamaja IZAKAYA restoranis, kus on uus, põnev kontseptsioon ja eksklusiivne menüü. 

Töö toimub esmaspäevast pühapäevani graafiku alusel. On võimalus töötada nii täiskoormusega, kui ka osalise koormusega. Peamisteks ülesanneteks on tellimuste töötlemine, kaasamüügi tellimuste komplekteerimine, telefonikõnedele vastamine, töö uuenduslikku kassasüsteemiga, tellimustega seotud erinevate olukordade lahendamine.

 

Ootused kandidaadile

Sobid meie meeskonda, kui su peamised väärtused on ausus ja töökus, oled õpi- ja avastamishimuline, julged võtta vastutust ja iseseisvalt tegutseda ning suudad ka väljakutsuvates olukordades leida positiivse lahenduse. Oled kiire reageerimisvõimega ja ettevõtlik, omad analüüsi- ja planeerimisvõimet.

 

Ettevõte pakub

Sind ootab töö meeskonnas, kus väärtustatakse igat liiget. Pakume sulle toetavat kasvukeskkonda, koolitusi, asjakohast töötasu ning soodustusi meie erinevatelt koostööpartneritelt.