2023-08-23 14:48:55

Administraator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Pakume tööd pikemaks perioodiks, täistööajaga. Paindlik töögraafik sisaldab öiseid ja päevaseid vahetusi. Sobib hästi ka üliõpilastele (teatud tingimustel on madalhooajaks võimalik kokku leppida töötamine 1,0-0,75 koormusega).

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on:
* hea võõrkeele- ja suhtlemisoskusega, kohusetundlik , aus, iseseisva mõtlemisega, sobiv meeskonnatööks ja orienteeritud kogu meeskonna headele tulemustele.
* soovib olla klienditeenindaja, s.t teenindab kliente olenemata päevast ja kellaajast sõbralikult, viisakalt, abivalmilt.
* tööl olles seisab hea selle eest et hotelli kliendid tunnevad end oodatud külalistena ning klientide hotellis viibimise ajal tegeleb aktiivselt klientide soovide kui ka võimalike probleemide lahendamisel.
* suudab klientidega suhelda lisaks eesti keelele veel inglise, soome ja vene keeles (minimaalselt vajalik kahe võõrkeele oskus).
* arvutiga töötades tunneb ennast kindlalt ja suudab kiiresti omandada hotelli broneerimisprogrammiga töötamise.
* igapäevaselt täidab oma tööulesandeid täpselt.
* on hoolitsetud ja korrektse välimusega.

Ettevõte pakub

Kaasaegset töökeskkonda, sõbralikku kollektiivi ja töötulemustest sõltuvat palka.

Lisainfo

Kui soovid kandideerida, siis hiljemalt 02.novembriks 2011.a. palun saada oma CV, millele lisa oma palgasoov (täpsustusega kas palgasoov on esitatud bruto- või netosummas).
(NB! ilma tegeliku keeleoskuseta pole mõtet kandideerida, vestlusel toimub keeleoskuse kontroll/lühivestlus võõrkeeltes)
Vestlusvooruks sobivate kandidaatidega võetakse ühendust alates 31.10.2011.a.