2023-08-23 14:48:55

Administraator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Administraatorina aitad meie patsientidele luua meeldivat kliendikogemust ning vahendad infot patsientide ja arstide vahel. Sinu igapäevatööks on registratuuris patsientide vastuvõtmine, aga ka kõnekeskuses kõnedele vastamine.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat teeb tööd sisemise säraga, on empaatiline, julge ja meeldiv suhtleja ning varasema teenindusalase töökogemusega. Ootame Sinult iseseisvust, täpsust ja korrektsust ning väga head eesti ja vene keele oskust. Kasuks tuleb soome ja inglise keele valdamine. Oled vilunud arvutikasutaja ning valmis töötama graafiku alusel ja osalise koormusega (30h nädalas). Kliinik on avatud E-R 8-20 ja L 9-15.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust liituda Eesti ühe juhtiva tervishoiu valdkonna ettevõttega, kus väärtustatakse töörõõmu, koostööd ja arengusoovi. Saad osaleda inspireerivatel üritustel ja koolitustel ning töötada toetavas ja professionaalses tiimis. Tagame Sulle kohapealse väljaõppe (see toimub ka Tallinna ja Tartu kliinikus) ja põneva töö. Meil on hea töökeskkond, ühtehoidev ja sõbralik kollektiiv ning ühised ettevõtmised ja üritused. Pärnu kliinik asub aadressil Väike-Kuke 4b.