
ettevalmistuste tegemine
a la carte roogade valmistamine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
kokandusalane eriharidus
vähemalt 2-aastane töökogemus a la carte kokana
kiire õppimisvõime
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
kohusetundlikus ja abivalmidus
valmisolek töötada nädalavahetustel ja riiklikel pühadel
hea meeskonnatöö oskus
Kasuks tuleb:
kehtiva tervisetõendi olemasolu
kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
varasem töökogemus hotelli restoranis
tööd professionaalses meeskonnas
kaasaegseid töötingimusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
hotelliketisiseid soodustusi
Toitlustusosakond pakub klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka konverentside kohvipause, gruppide toitlustamist ja eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod). Seega vajame me oma meeskonda töökat inimest, kes oskaks läbi kiire ja kvaliteetse söögivalmistamise tagada klientide rahulolu ja restorani hea maine. Meie meeskond on töökas ja sõbralik ning muutustele avatud. Kogu toitlustusosakonna põhiliseks eesmärgiks on parima toidukvaliteedi ja teeninduse pakkumine.
Kreutzwald Hotell Tallinna soklikorrusel asuv restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus ja väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla. Menüü on lihtne ja tuttavate maitsetega. Toidud valmistame me värskest, hooajalisest ja võimalikult kohalikust toorainest - seega menüüs on eripäraseid lõhnu ja maitseid Eestimaa eri nurkadest.