2023-08-23 14:48:55

Hambaraviõde/-assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on töötada meie erinevates Tallinna kliinikutes, asendades puhkusel ja haigus- või hoolduslehel olevaid töötajaid. Sul on suurepärane võimalus olla mitme meeskonna hindamatu abiline, pakkudes koostöös arstiga patsiendile kvaliteetset suutervishoiuteenust ja eristuvalt head teeninduskogemust. Assisteerid arsti, tagad kabineti korrashoiu, instrumentide ja seadmete ettevalmistuse ning jälgid igapäevatöös vajaminevate materjalide ja kaupade seisu.

Ootused kandidaadile

Ootame, et meie uus tiimikaaslane on:
• väga kiire kohaneja ja paindliku loomuga
• sisemise särtsuga, empaatiline, meeldiv ja julge suhtleja
• varasemalt töötanud hambaraviõena/-assistendina
• erialaselt uudishimulik ja vaheldusrikast töökeskkonda hindav meeskonnatöötaja
• väga hea eesti keele oskusega ja saab hakkama ka inglis- ja/või venekeelses suhtluses
Kasuks tuleb õe haridus ja Hammas või Dentas programmi tundmine.

Ettevõte pakub

Sind ootab võimalus töötada ühes Eesti juhtivas tervishoiuvaldkonna ettevõttes, kus üksteist hoitakse ja märgatakse ning hinnatakse kõrgelt töörõõmu ja arengusoovi. Saad osaleda inspireerivatel üritustel ja koolitustel ning töötada toetavas ja professionaalses tiimis. Pakume Sulle täiskohaga tööd (E-N kell 08.00-18.00) ja vabasid reedeid. Sinu töötasu on motiveeriv ja arvestab paindlikku ning kiiret kohanemist nõudvat iseloomu.

Lisainfo

Kui soovid selle väljakutse vastu võtta, siis saada oma CV aadressile personal[ät]unimed.ee (pealkirjaga „Hambaraviõde“) või kandideeri läbi CV Keskuse hiljemalt 2. oktoobril.