2023-08-23 14:48:55

E-kaubanduse projektijuhti

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö on hallata ja arendada BonBon Lingerie veebipoodi Magento 2 platvormil ja e-rakendusi ning sellega haakuvat ERPLY majandustarkvara.
Oled meie veebikeskkonna haldaja ja uuendaja ning kuulud müügitiimi, milles sinu roll on koordineerida ja juhtida e-poe arendustegevust. Firma nägemus maailmatasemel pesubrändi veebilehest vormub Sinu juhtimisel intuitiivseks ja kasutajasõbralikuks e-poeks, mis võidab klientide sümpaatia juba esimesel kasutuskorral. Keskendud lisaks tehnilise täiuslikkuse tagamisele ka meie loo edastamisele läbi meie veebilehe ning emotsiooni loomisele, mis lehe elama paneb. Lisaks juhid uute riikide/keelte integratsioone olemasoleva platvormiga, seejuures arvestades kohalikke eripärasid ning planeeritavaid turundustegevusi. Uute toodete sisestamine, sisuhaldus, customer support, ERPLY-sse toodete import ja muud veebipoe toimimist tagavad tegevused on Sinu “cup of tea”. Oled olnud eelnevalt seotud veebipoe arendusega vähemalt 3 aastat ning kõik see on Sulle juba tuttav. ERPLY majandustarkvara tundmine tuleb sulle kasuks, kuid selle puudumisel saame väljaõppe abil Sind asjadega kurssi viia--vajad vaid veidi nutikust ja kiiret õppimisvõimet. Sinu tiimi moodustavad outsource’itud digiagentuurid, kelle abi ja toetusega tood meie veebipoodi kliendiliikluse ning haldad seda. Külastajate muutmine klientideks on üks Sinu peamisi eesmärke ning kogu digiturunduse plaan ongi sellest kantud. Digiturunduse plaani koostad Sina koostöös turundusosakonnaga. Sa oled e-kaubanduse taustaga meeskonnatöö virtuoos, leidlik ja ambitsioonikas globaliseeruva kaubanduse tuline pooldaja ning Sinu inglise keele oskus on emakeele tasemel. Valdad veebikaubanduse tehnoloogiaid ja suudad näha kogu protsessi tervikuna. Kuna soovime olla suunanäitajad pesumaailmas, siis Sinu visioon ja digiteadlikkus aitavadki luua veebi, mis toimib ideaalselt nii Saksamaal kui ka UAE-s.

Pakume Sulle eneseteostusvõimalust millele ei ole võrdset: osalemine võtmeisikuna E-kaubanduses, kujundades BonBon Lingerie kaubamärgi mainet.

Tule liitu meiega ja teeme koos ajalugu!

BonBon Lingerie kuulub investeerimispanga Wellman portfelli (wellman.ee)