2023-08-23 14:48:55

Personalispetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ühise meeskonnana aitad meil tagada ettevõtte igapäevase toimimise kõikides personalitöö valdkondades: personaliarvestuses, värbamises, koolitus- ja arendustegevuses, tasustamises, dokumendihalduses, tööohutuses ja töökeskkonnas jne. Sinu silmad paneb särama võimalus töötada välja grupiüleselt töösuhete administreerimist reguleerivaid põhimõtteid ja protseduure. Tegu on uue loodava ametikohaga.

Ootused kandidaadile

Ootame, et meie uus tiimikaaslane on:
• kõrgharidusega ja personalivaldkonnas vähemalt 3 aastat töötanud
• sisemise motivatsiooniga olla teemade eestvedaja ja elluviija
• sina-sõber tööõigusega ja valdab vabalt eesti ja inglise keelt
• suurepärane suhtleja, kes armastab nii iseseisvalt kui ka meeskonnas töötamist
• lahendustele orienteeritud, süsteemne ja täpne
Kasuks tuleb ka personalihaldusprogrammi Persona tundmine.

Ettevõte pakub

Sind ootab võimalus töötada ühes Eesti juhtivas tervishoiuvaldkonna ettevõttes, kus üksteist hoitakse ja märgatakse ning hinnatakse kõrgelt töörõõmu ja arengusoovi. Saad osaleda inspireerivatel üritustel ja koolitustel ning töötada toetavas ja professionaalses personalitiimis.

Kui soovid selle väljakutse vastu võtta, siis saada oma CV aadressile personal[at]unimed.ee (pealkirjaga „Personalispetsialist“) või kandideeri läbi CV Keskuse hiljemalt 14.augustil. Kirjuta meile ka mõnest personalitöö alasest saavutusest, mille üle oled eriti uhke.

Lisainfot konkursi ja tööülesannete osas annab personali arendusjuht Riina Näälik: riina.naalik[at]unimed.ee mob: 5665 5515