2023-08-23 14:48:55

Bussijuht

CVKeskus.ee klient
2000 - 3500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Seoses uue lepinguga otsitakse bussijuhte Helsingisse. Saime mitmeid lepinguid järgnevateks aastateks ning oleme suurenenud mitme auto võrra. Aprillist saime juurde Helsinkin Matkapalvelu(HMP) 3 lepingut ja KELA sõitudele 2 autot. Juulist saime juurde HUS (Helsinki- Uudenmaan Sairalat) lepingud. Augustist alustavad tööd kaks lisaautot koolisõitudes ja sügisel on oodata veel mõnda HMP lepingut. Heale töölisele oleks veel mõni vaba töökoht olemas.

Helsinkin Matkapalvelu on Soome Sotsiaalameti poolt tellitud vanade ja puuetega inimeste tellimusvedu. Tellimused tulevad autos olevasse telefoni, võtate inimese peale ja viite sihtkohta. Tellimuses on kirjas kõik sõiduks vajalikud andmed- mõlemad aadressid ja kliendi telefoni numbrid. Vahel ka mingi eriline informatsioon. Kliente on noori ja vanu, üksi ja mitmekesi, kõndivaid ja ratastoolis. Tegemist lihtsalt transpordiga, pole vaja ei meditsiini, ega sotsiaalala haridust.

KELA sõidud on inimeste transport kodust tervishoiuasutusse ja tagasi. Enamuse rahast maksab KELA. HUS on tervishoiuasutusteväline transport. Inimene ise ei maksa sõidust midagi. Mõlemate puhul kogu teave tuleb telefoni, tööd on palju.

Enne tööd on mõnepäevane tasuta koolitus.
Töökas juht saab hea palga. Töövahetuste osas on erinevaid võimalusi. Mõni käib kaks nädalat tööl, teine on pikemalt.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame:
digikaart
ametikoolitust
soome keele oskust suhtlustasandil (A2 tasemel)
vähemalt D1 juhilubasid
oskust navigaatorit kasutada
Probleeme on olnud, et mõned arvavad, et ametikoolitus ja bussijuhi koolitus on sama. "Ametikoolitus" on bussijuhi iga 5 aasta järel toimus täiendkoolitus.

Ettevõte pakub

Pakume:
- mitmekesist tööd
- vajalik lisakoolitus
- konkurentsivõimeline palk