2023-08-23 14:48:55

Kondiiter

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Elas kord kondiiter, kellele hirmsasti meeldis keeruga saiakesi ja magusaid kooke meisterdada. Need tulid tal väga hästi välja ja inimesed olid juba varakult järjekorras, et hommikukohvi kõrvale just tema küpsetistega maiustada saaks.
Ükskord nägi kondiiter imelikku und. Ta nägi unes, et tema valmistatud patsisaiad ja pirukad olid müügil raamatupoes! Mõned inimesed tulid poodi raamatuid ostma, teised tulid kohvi jooma ja kolmandad niisama aega veetma, aga mitte keegi neist ei suutnud kondiitri hõrgutistele vastu panna.
Kondiiter ärkas üles ja mõtles, et küll see oli üks tore unenägu. Kui saaks päriselt ka sellises kohas töötada! Kondiiter lõi hommikuse ajalehe lahti ja nägi seal järgmist kuulutust.

Ootused kandidaadile

Kuulutus, kuulutus!
Rahva Raamat
otsib
KONDIITRIT,
kellele meeldib keeruga saiakesi ja magusaid kooke meisterdada.
Kui tunned end ära, siis palun saada oma CV aadressile personal(at)rahvaraamat.ee

Kondiiter pidi äärepealt tooli pealt maha kukkuma! Töökoht, mida ta unes oli näinud, oligi päriselt olemas! Kondiiter otsis oma CV välja ja pani ruttu-ruttu märgitud aadressil teele.

Ettevõte pakub

Kui tunned end ära, siis palun saada oma CV aadressile personal(at)rahvaraamat.ee
Kondiiter pidi äärepealt tooli pealt maha kukkuma! Töökoht, mida ta unes oli näinud, oligi päriselt olemas! Kondiiter otsis ma CV välja ja pani ruttu-ruttu märgitud aadressil teele.
Kui sulle see muinasjutt meeldis, sul on kondiitrina töötamise kogemus olemas ja sa tahaksid samasugust tööd teha, siis pane endagi CV ülatoodud
aadressile teele.

Kes siis raamatupoes kooki ei tahaks küpsetada!