2023-08-23 14:48:55

Vastuvõtuadministraator

CVKeskus.ee klient
700 - 900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Administraatori tööks on :
* hommikusöögilaua katmine
* klientide vastuvõtmine
* majutamise ajal klientidega suhtlemine ning väljaregistreerimine
*teenuste müük ja haldamine läbi interneti kanalite
*info operatiivne liikumine
Kuna tegemist on väikese kollektiiviga, siis on administraator kui pereliige, kes räägib julgelt kaasa ja teeb ettepanekuid, et kõik veel paremini sujuks.

Ootused kandidaadile

Põhiline nõudmine on, et silm säraks ja töö vastu oleks huvi.
Kuna tegemist on külalistemajaga, siis iga klient on tähtis ja klient ootab eriti personaalset lähenemist. Seepärast on kõige tähtsam tahe seda tööd teha.
Oskus kasutada hotelli programme (Hotis Express), booking.com süsteemi ning sotsiaalmeediat annab eelise teiste kandidaatide ees.
Vajalik on eesti keele ja inglise keele oskus, vähemalt algtasemel vene ja soome keel
Iseloomuomadustest hindame valmidust koostööks, positiivset ellusuhtumist, stressitaluvust, külalislahkust, head suhtlemisoskust, paindlikkust ning kohusetundlikkust.
Julgus võtta vastu otsuseid ehk siis iseseisvus.

Ettevõte pakub

Tööd väikeses sõbralikus meeskonnas. Töötajal on head enese realiseerimise võimalused, kuna töö pakub palju iseseisvust jooksvate ülesannete lahendamisel. Töö on vaheldusrikas, kuna hallatakse erinevas stiilis ja erineva klientuuriga väikeseid majutusasutusi.
.Töömahukad suvekuud on põnevad ning motiveerivalt tasustatud, samas on tagatud stabiilne aastaringne töö. Otsime pikaajalist töösuhet inimesega, keda antud valdkond huvitab ning kes soovib areneda koos ettevõttega.
Töö on vahetustega, tööaeg kella 8.00-20.00, suvel 8.00st-22.00ni.
Öövahetusi ei ole.