2023-08-23 14:48:55

Riigihangete nõunik

CVKeskus.ee klient
Kuni 1500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma toredasse ja töökasse meeskonda riigihangete nõunikku, kelle põhiülesandeks on osakonnas riigihangetega seonduva töö koordineerimine ja eestvedamine. Töö sisuks on nii riigihangete kontrollimine kui ka korraldamine ning riigihangete alane juhendamine ja nõustamine. Töö oluliseks osaks on suhtlemine taotlejatega ning efektiivne koostöö PRIA siseselt kui ka teiste ametiasutustega.

Ootused kandidaadile

Sul on head eeldused kui oled hea analüüsivõimega, kohusetundlik, põhjalik, hea suhtlemisoskusega, otsustusvõimeline, sul on julgus oma seisukohti kaitsta, oskad kasutada kontoritarkvara heal tasemel ning omad juriidilist haridust või riigihangete läbiviimise/kontrollimise kogemust.

Kasuks tuleb huvi põllumajanduses ja kalanduses toimuva vastu, hea huumorimeel ja lai silmaring, varasem töökogemus avalikus sektoris ning koolitamise/juhendamise oskus.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tööalast juhendamist, huvitavat ja vastutusrikast tööd toetavas meeskonnas, 35 kalendripäeva põhipuhkust aastas, tervisespordikulude osalist hüvitamist ning kaasaegset töökeskkonda asukohaga Tartu kesklinnas. Võimaluste piires paindlikku tööaega, hinnatakse pigem lahendusi ja tulemusi.

Lisainfo

Ootame Sinu kandideerimisavaldust, CV-d ja esseed teemal „Milliseid väärtushoiakuid ma endas kannan“ aadressil konkurss[ät]pria.ee hiljemalt 28.07.2019.

Konkursile dokumentide esitamisega loeme kandideerija nõustunuks, et dokumentides avaldatud isikuandmeid kasutab PRIA kandidaadi teenistuskohale sobivuse hindamiseks. Täpsem teave http://www.pria.ee/et/pria/privaatsuspoliitika/

Ametikoha nimetus: arengutoetuste osakonna arendusbüroo arendusnõunik
Konkursi kontaktisik: Liisi Ots (personaliosakond), konkurss[ät]pria.ee, telefon 737 1343
Töö sisu kohta annab infot: Pilleriin Peedosk (arengutoetuste osakond), telefon 58 666 804