2023-08-23 14:48:55

Sõidu- ja veoautode klaasivahetusmeister

CVKeskus.ee klient
Alates 1100 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Klaasivahetusmeister eemaldab ja paigaldab sõidukite (sõiduautod, veoautod, rasketehnika) klaase - nii liimitavaid klaase kui ka tihendiga klaase. Klaasigrupp pakub mobiilset klaasivahetusteenust, mis tähendab, et töö teostatakse kliendi poolt valitud kohas. Töö on liikuv ning vajab ka väheke rammu ja tasakaalu, et ka suuremad klaasid trepist üles astudes paigaldatud saaks.

Ootused kandidaadile

KlaasivahetusMeister - just suure tähega Meister - on hoolas ja vastutustundlik ning teadvustab, et hooletu liigutus võib kriimustada sõiduki.

Meistrile ei tohiks olla võõrad sõnad mutrivõti, torks ja nuga. Kasuks tuleb teadmine, mida ka nende tööriistadega teha tuleb.

Meistrit toetab töös hea mälu ja loogika - iga sõidukilt eemaldatud osa peab jõudma ka oma esialgsesse kohta tagasi.

Eelnev klaasivahetuskogemus on teretulnud, kuid selle puudumine ei ole tööle kandineerimisel takistavaks asjaoluks. Motiveeritud ja nutikaid kandidaate õpetame välja töökäigus.

Hea ja kvaliteetne töö nõuab täpsust ja kannatlikkust.

Kasuks tuleb B-kategooria juhilubade olemasolu.

Ettevõte pakub

Klaasigrupp pakub kandideerijale liikuvat ja vaheldusrikast tööd - enamasti on tööpiirkonnaks Harjumaa, kuid eriprojektide tõttu liigume ka teistesse Eesti piirkondadesse.

Tööaeg on paindlik ning etteteatamisel on võimalik saada (tasustatud) tööpäev vabaks. Kokkuleppel on võimalik alustada tööpäeva hiljem või lõpetada varem.

Töö sobib ka õppurile, kes iga päev koolis ei pea käima või on õhtu-/kaugõppes - pakume paidlikku graafikut.

Tööpäevad E-R, nädalavahetustel puhkame.

Tööpäeva algus sõltub broneeritud töödest. Tuharatunde meil kombeks koguda ei ole ning tehtud töö korral saab varem koju.

Puhkust 28 päeva

Palk katseajal 1100 (bruto) - edasine palk sõltub töökogemusest, õpitud oskustest ning pealehakkamisest.