2023-08-23 14:48:55

IT-teenuste klienditoe juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime kogenud klienditoe juhti ja liidrit klienditeeninduse meeskonnale, kes pakub esmaklassilist tuge Telema teenuste kasutajatele. Tundub põnev väljakutse?

Sinu ülesandeks on
juhtida tiimi: värvata, õpetada välja ja toetada osakonna töötajaid. Planeerida ja prioritiseerida, kindlustamaks maksimaalse pöördumiste lahendamise minimaalse ajaga. Juurutada parim praktika: arendada tööriistu ning parandada protsesse. Koostöös teiste osakondadega kindlustada klientide rahulolu Telema teenustega.

Ootused kandidaadile

Oled õige kandidaat, kui
Sulle meeldib parandada protsesse ja kõrvaldada probleemide juurpõhjuseid. Sul on kõrgharidus ja vähemalt 5-aastane edukas teeninduse juhtimise kogemus IT- või logistika valdkonnas. Sa väljendad ennast suurepäraselt nii eesti kui ka inglise keeles (vene keele oskus tuleb kasuks) ning oled väga hea suhtleja.

Ettevõte pakub

Telema pakub
tööd põnevas ja kiiresti arenevas ärivaldkonnas ning võimalust realiseerida oma säravaid ideid koos motiveeritud ja innuka meeskonnaga. Lisaks võimaldame rahvusvahelist suhtlust, tööalast väljaõpet ja täiendkoolitusi, motiveerivat tasu ning sporditoetusi.