2023-08-23 14:48:55

Mõõdistamistööde juhti

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime EXACT Oy-le mõõdistamistööde juhti Helsingisse

Kas Sulle meeldib iseseisev töö? Kas soovid osaleda Soome kõige olulisemates projektides? Kas soovid kuuluda tipptegijate meeskonda, kus on mõnus töötada ka esmaspäeviti ja ruumi kasvada ning areneda, et saada veelgi paremaks? Kui see tundub Sulle ahvatlev, siis tahad kindlasti teada, mida pakume.

Kui end järgnevates punktides ära tunned, võid just Sina olla see, keda otsime:
• Sa vajad väljakutseid ja naudid probleemide lahendamist, sest võtad enda peale kogu vastutuse projekti mõõdistamistööde protsessi erinevate etappide eest.
• Sulle meeldib töötada iseseisvalt, kuid suudad töötada ka meeskonnas, vastutades oma tööga seonduva suhtluse eest tellijaga.
• Sa ei karda tegutseda, käsi määrida ega uusi asju katsetada. Samas suudad täita ka vajalikke rutiinseid ülesandeid, näiteks koostada aruandlust ja edastada informatsiooni oma ülemusele.
• Meil on kombeks koos aega veeta ka väljaspool tööaega ja soovime, et osaled võimaluse korral meeskonna ühisüritustel.

Ootused kandidaadile

Kuigi sinu sobitumine meie kollektiivi on personaalne, aitavad allpool mainitud eeltingimused Sul tööülesannetega paremini toime tulla. Kui vastad kõigile viiele tingimusele, on see lausa suurepärane, aga piisab täiesti ka sellest, kui vastad siinsele kahele või kolmele tingimusele, eelduset, et tundsid end ära juba eespool kirjeldatud punktides.
• Tehnilise mõõdistamise alane haridus (tehnik, insener või kaardistaja).
• Aeg-ajalt viib töö ootamatutesse kohtadesse ja seetõttu oleks hea, kui on olemas B-kategooria juhiluba.
• Vähemalt 1-aastane mõõdistamistööde alane kogemus.
• Ehitus- ja/või infrastruktuuriprojektide eduka juhtimise kogemus.
• Eeliseks on soome keele oskus ja masinjuhtimissüsteemide alane kogemus.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume:
• Võimalust olla osa millestki suuremast: tahame muuta arusaama mõõdistamistööde teostamisest ja viia kogu tegevusvaldkonna uuele tasemele.
• Professionaalse organisatsiooni tuge, et tulla edukalt toime rahvusvahelise ettevõtte vastutusrikkas ja väljakutseid pakkuvas ametis.
• Hoolivat kollektiivi, kuhu kuulub parasjagu nii noori ja ambitsioonikaid talente kui ka vanemaid kogenud spetsialiste.
• Vabadust, vastutust ja valikuvõimalusi enda arendamiseks.
• Konkurentsivõimelist töötasu ja soodustusi.

Kui see tundub Sulle väljakutsena, mille sooviksid järgmisena vastu võtta, saada avaldus võimalikult kiiresti, kuid hiljemalt 18.07.2019, sest palkame sobiva kandidaadi niipea kui ta leiame. Lisateabe saamiseks või täpsemalt tööülesannetest rääkimiseks võta ühendust tiimijuhi Lauri lauri.iisalo(a)teamexact.com, +358 40 539 6568 või Juhaga juha.nyrhivaara(a)teamexact.com +358 40 047 5294 (soome või inglise keeles).

EXACT - Passion for precision

EXACT pakub laias valikus kvaliteetseid tehniliste mõõdistamistööde teenuseid kogu Euroopas. Mõõdistamine ja täpsete andmete kogumine on meie kompetents. Meie oskusteave hõlmab ka andmekaevet olemasolevatest andmetest ja saadud tulemuste kasutamist parimal moel.

Meie klientideks on suur- ja väikeettevõtted, nende seas on nii kogu maailmas tuntud kui ka kohalikke ettevõtteid. Töö EXACTis pakub võimalust saada rahvusvahelisi kogemusi ja osaleda silmapaistvates ehitusprojektides.

EXACTi kontorid asuvad mitmel pool Euroopas ja plaanime oma tegevust veelgi laiendada. Hetkel töötab meie Soome, Norra, Kanada, Rootsi, Eesti ja Tšehhi kontorites kokku umbes 250 inimest.