2023-08-23 14:48:55

A la carte kokk

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

ettevalmistuste tegemine
a la carte roogade valmistamine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine
töökoha, seadmete ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll

Ootused kandidaadile

kokandusalane eriharidus
vähemalt 2-aastane töökogemus a la carte kokana
kiire õppimisvõime
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
kohusetundlikkus ja abivalmidus
valmisolek töötada nädalavahetustel ja riiklikel pühadel
hea meeskonnatöö oskus

Kasuks tuleb:
kehtiva tervisetõendi olemasolu
kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
varasem töökogemus hotelli restoranis

Ettevõte pakub

tööd professionaalses meeskonnas
kaasaegseid töötingimusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
hotelliketisiseid soodustusi

Lisainfo

Toitlustusosakond pakub klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka konverentside kohvipause, gruppide toitlustamist ja eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod). Vajame oma meeskonda töökat inimest, kes oskaks läbi kiire ja kvaliteetse söögivalmistamise tagada klientide rahulolu ja restorani hea maine. Meie meeskond on töökas ja sõbralik ning muutustele avatud. Kogu toitlustusosakonna põhiliseks eesmärgiks on parima toidukvaliteedi ja teeninduse pakkumine.