2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Raamatupidaja, Lease Deal Group AS



Lease Deal Group AS on osa Lease Deal Group -kontsernist. Meil töötab Soomes üle 1000 inimese ja meie 2019. aasta eelarve on umbes 150 miljonit eurot. Meie tööstusharud hõlmavad muu hulgas kinnisvarainvesteeringuid ja kinnisvaraga seotud teenuseid, samuti sõidukite müüki, -hooldust ja -liisimist. Otsime meie värskelt avatud kontorisse Tallinna kesklinnas täistööajaga


RAAMATUPIDAJAT


alalisele töösuhtele vastutama ettevõtte jooksvast raamatupidamisest finantsaruanneteni. Sinu ülesandeks on igapäevane raamatupidamine, raporteerimine, majandusaasta aruannete ja maksudeklaratsioonide koostamine ning esitamine.


Pakume mitmekülgseid tööülesandeid kasvavas kontsernis, kaasaegset töökeskonda ja -vahendeid ning konkurentsivõimelisi eelised. Kandideerimiseks saatke oma CV koos palgasooviga nii pea kui võimalik tallinn(ät)leasedealgroup.com, töö algab kohe kui sobiv inimene on leitud.

Ootused kandidaadile

Eeldame tööotsijalt tugevat töökogemust vastavatest ülesannetest, suutlikust iseseisvalt töötada, paindlikkust, meeskonnatöö ja excel – oskamist. Ülesannetega toime tulemiseks on nõutav kas INGLISE- või SOOME keele suurepärane valdamine. Vähemalt üks eespool mainitud keeltest on piisav.

Hindame aktsiaseltside ja kinnisvaraettevõtete raamatupidamisoskusi ja äritärkvarade kasutuskogemust nagu näiteks Microsoft Dynamics NAV- programm, QlickView, PaletteArena ja OpusCapitan.

Lisaks kogemust ERP – süsteemide-/tarkvara integreerimise projektidest loeme eeliseks.