2023-08-23 14:48:55

Kiletööde dekoraator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame oma meeldivasse meeskonda juurde kiletööde dekoraatorit. Kui Sul on soov valmistada oma kätega silmapaistvaid kleebisreklaame ning Sul on kogemusi või oled õpihimuline, siis see töö on just Sulle! Antud töö teeb huvitavaks iga tellimuse individuaalsus ja kordumatus ning võimalus näha oma kätetööd säramas linnatänavatel.
Töö lühikirjeldus oleks reklaamkleebiste ja -elementide ettevalmistus ning paigaldus vastavalt etteantud kujundusele. Paigalduskohtadeks on erinevad alused ja reklaamikandjad (autod, aknad, tahvlid jne.)
Huvi ja tahtmise korral ka töö kilelõikuri- ja printimis masinatega. Lihtsamad kujundustööd ja tööjooniste koostamine CorelDraw programmis.

Ootused kandidaadile

  • meeskonnatööoskus
  • korrektsus
  • arenemisvõimelisus
  • B-kategooria autojuhiload
  • Ettevõte pakub

    Pakume omalt poolt huvitavaid projekte ja mitmekülgset tööd täistööajaga ühes Eesti vanimas ja stabiilsemas, sellel alal tegutsevas ettevõttes. Sõbralikku ja nooruslikku kollektiivi. Palju erinevaid töösituatsioone ning võimalust tunda rahulou oma tööst ning tulemustest. Arenguvõimalusi erinevates ettevõtte tegevusvaldkonda kuuluvates suundades.
    Konkurentsivõimelist palka, vastavalt varasemale kogemuste pagasile.