2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui sulle meeldib suhelda inimestega, oled energiline ja orienteerud ehitusturul, siis on siin Sinu võimalus!

Müügiesindaja ülesandeks on tegeleda aktiivse müügitööga B2B suunal, st uute klientide otsimist, nendega suhete loomist, olemasoelva portfelli aktiivset haldamist. Doka tooteportfelli tutvustamist, kliendi vajaduste ning tulevikuplaanide väljaselgitamist, projektdokumentatsioonile vastavate hinnapakkumiste koostamist ja projekti käigus kliendi nõustamist.

Sinu suhtumine ja suhtlemisoskus on tähtsam kui kvalifikatsioon!

Ootused kandidaadile

Sa oled ambitsioonikas ja müügile orienteeritud isik, kes tahab ja oskab luua uusi kliendisuhteid.
Oma töös oled Sa järjekindel – lubadustest ja tähtaegadest kinnipidamine on aidanud Sul võita usalduse nii koostööpartnerite kui klientide seas.
Sulle pakub põnevust leida keerukatele olukordadele valmislahendusi ning ületada kliendi ootusi.
Et saada oma ala professionaaliks, planeerid Sa oma tööd selliselt, et suudaksid edestada Sulle seatud eesmärke ning näha oma tegevust pikemas perspektiivis.
Kliendiürituste korraldamine ja klientide külastamine on Sinu jaoks meeldiv viis inimestega kohtumiseks ja nendega suhtlemiseks.
Sinu hea eneseväljendusoskus saab väljundi nii igapäevases suhtlemises kui ka toodete presentatsioonide läbiviimistel.

Ettevõte pakub

Pakume võimalust olla ehitussektoris ühe kõige kaasaegsema tehnoloogia arengu juures, mille abil valmivad mitmed olulised hooned Eestis. Et saavutada professionaali tase, pakume Sulle häid koolitus- ja enesearendamise võimalusi nii Baltikumis kui ka Euroopas. Võimalus jätkata karjääri kotserni teistes ettevõtetes.
Kliendikohtumistele jõudmiseks pakume Sulle ettevõtte poolt autot ning stabiilset sissetulekut koos motiveeriva boonussüsteemiga.