2023-08-23 14:48:55

Digiturunduse ja sotsiaalmeedia spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Eesti suurim õigusbüroo otsib initsiatiivikat maailmapäästjat, keda innustab soov anda oma panus, et õigusabi kättesaadavus jõuaks massidesse - et ka Sinu onutütre poja lasteaia koristajatädi saaks vajadusel lubada endale õigusabi ilma, et lugemisprillid ostmata jääksid.

EESTI ÕIGUSBÜROO ootab pikisilmi oma tiimi DIGITURUNDUSE ja SOTSIAALMEEDIA SPETSIALISTI.

Ootused kandidaadile

Kui Sa oled enesekindel, et suudad läbi erinevate digiturunduskanalite võluda kliente, positsioneerida sihtgruppe, optimeerida kodulehte, luua haaravaid tekste ja efektiivseid kampaaniaid, seadistada reklaame ning mõõta kogu oma töö andmeid ja tulemuslikkust, valdad mõnd kujundusprogrammi, oled põhjalik, tähelepanelik ja kiire reageerija ning suudad kõige selle juures säilitada rõõmsameelsuse, siis oled Sa just see KANGELANE, keda oma tiimi vajame!

Vajalik varasem töökogemus digiturunduses ning kasuks tuleb vene keele oskus.

Ettevõte pakub

Töökoht on magus! Sulle makstakse palka, et veedaksid oma päevad Facebookis, Instagramis, Youtube'is ja Twitteris, oleksid seal nähtav nii pildis, kirjas kui videos. Sulle võimaldatakse töökoht ägedas kesklinna kontoris lahedate kolleegide keskel ning Sul on võimalus koos meiega olla õigusabi vajajate superkangelane!

Kui Su süda hakkas äratundmisest kiiremini põksuma, siis pane julgelt oma cv koos kandideeritava ametikoha, palgasoovi ja motivatsioonikirjaga enne 28.veebruari teele personal(at)juristaitab.ee või kandideeri läbi CV Keskuse keskkonna. Ja meie süda põksub ootusärevuses leida omade sekka veel üks kangelane!