2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIINSENER - PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oluline väljakutse tehnilise müügi / projektmüügi valdkonna tegijale.
Toetame Sind töö alustamisel igati. Sul on võimalik praeguste klientide baasil saada oma portfell, mida hästi teenindada ja uute klientide lisamisega kasvatama hakata. Töö vaheldusrikkus aitab säilitada fookust ning üleval hoida motivatsiooni. Iga klient on oma nägu ja projektid kordumatud. Industekis töötamine on suurepärane võimalus panna ennast proovile, realiseerida oma ideid ning korraldada oma tööd iseseisvalt. Sul on võimalik juhtida protsesse, et oma professionaalsete teadmistega teistele ettevõtetele lisaväärtust anda.

Ootused kandidaadile

Edukalt kandidaadilt eeldame baasteadmisi veemajandusest ja tööstuslikest seadmetest, tehniliste jooniste lugemise oskust, tahet suhelda ning töötada klientidega, aidates neil vajadustele vastavaid lahendusi leida, algatusvõimet, aktiivsust, saavutusvajadust ja soovi pürgida tunnustatud professionaaliks.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutset enda võimete realiseerimiseks ja oma ala tunnustatud spetsialistiks saamiseks, vabadust korraldada ise oma tööd, olla iseseisev ning olla oma töö omanik.

Lisainfo

Oled huvitatud? Võta minuga ühendust, vahetame mõtteid selle võimaluse teemal. Helista Mercuri Urval, tel. 667 1520, Indrek Hein. Vaata lisainfot kodulehelt www.industek.ee.

Soovid kandideerida? Saada oma CV ja sooviavaldus koos palgasooviga märgusõnaga "Industek müügiinsener-projektijuht" hiljemalt 02. detsembriks 2018. Kõiki avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.