2023-08-23 14:48:55

Finants- ja haldusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö on asutuse finantsmajanduse ja haldustegevuse tulemuslik juhtimine. Koordineerid finantstegevust, tagad heaperemeheliku haldustegevuse asutuse ruumide, hoonete ja varade üle ning korraldad ladusalt hangetega seotud tegevusi. Sa oled koostööaltiks partneriks üksuste ja valdkondade juhtidele, IT valdkonna tugiisikuks töötajatele ning tagad asutuses nõuetele vastava tuleohutusalase tegevuse.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus (soovitavalt majanduse, finants- või haldusjuhtimise alal), valdkonna töökogemus ning oled oma töös täpne ja orienteeritud tulemusele. Oled suurepärane suhtleja, harjunud kiire töötempoga ning suudad erinevate teemade vahel kiirelt ümber häälestuda. Sul on üle keskmise hea tehniline taiplikkus ja teadmised Microsoft Exceli rakendusest.

Ettevõte pakub

Sind ootab palju huvitavat tööd, toetav meeskond ning jõustav töökeskkond. Pakume Sulle juhtkonna liikmena võimalust vastutada oma valdkonna eest innovaatilises ja edukas asutuses. Sinu panust hindame väärilise palgaga.