2023-08-23 14:48:55

Loomaarst Eedeni Keskusesse

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

OTSIME LOOMASÕBRALIKKU LOOMAARSTI,
kes soovib töötada tipptasemel väikeloomakliinikus. Loomaarstina teostad protseduure kaasaegse aparatuuri ja metoodikaga. Aitad maksimaalselt kaasa loomade heaolule. Viid läbi profülaktilisi, diagnostilisi- ja ravi protseduure ning operatsioone spetsiaalselt ehitatud loomakliinikus, mis vastab meditsiinis tunnustatud kõrgetele standarditele. Nõustad loomaomanikke, et tõsta loomade elukvaliteeti.

Ootused kandidaadile

See võid olla just Sina, kellega koos teeme midagi tõeliselt vägevat!
SOBID SELLELE TÖÖLE NAGU VALATULT, KUI SUL ON
• Eestis tunnustatud loomaarsti haridus;
• iseseisvus tööülesannete täitmisel;
• tahe töötada meeskonnas ja julgus vastutada - Soov pidevalt ennast erialaselt täiendada;
• väga hea koostöö- ja suhtlemisoskus ning suhtud oma töösse kohusetundlikult.

Ettevõte pakub

OMALT POOLT PAKUME võimalust töötada tipptasemel loomakliinikus, kus on olemas kaasaegse kliiniku sisseseade: labori aparatuur, digitaalne röntgen, ultraheli, inhalatsiooni anesteesia, patsiendi monitooringu aparatuur, infuuserid ja perfuusorid ja paljud teised meditsiinis vajalikud aparaadid.
Oleme innovaatilised ja meie juures on Sul võimalus teostada oma ideid. Pakume perspektiivikat ja vastutusrikast tööd, kus häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse, lisaks konkurentsivõimelisele tasupaketile. Meie juurest leiad rõõmsameelsed ja professionaalsed töökaaslased ning meeldiva ja motiveeriva töökeskkonna.
Eduka tööandjana panustame Sinu arengusse ja koolitamisse. Mõeldes Sinu tervisele, pakume hüvitisi ja soodustusi spordiga tegelemisel. Lisaks erinevad PetCity omatöötaja hüved ja soodustused.