2023-08-23 14:48:55

Õenduskvaliteedi peaspetsialist (MAGNET® programmijuht)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö peamine eesmärk on toetada kvaliteetset ja professionaalset patsiendikeskset õendusabi Regionaalhaiglas ning arendada õenduskvaliteedialast tegevust Regionaalhaiglaga võrgustunud haiglates.

MAGNET® programmijuhina hindad ja analüüsid Regionaalhaigla õendusabi kvaliteeti MAGNET® staatuse saavutamiseks. Viid koos õendusjuhtidega läbi sisekontrolle, esitad ettepanekud ning selgitad välja koolitusvajaduse valdkondades, mis vajavad arendamist.

Ootused kandidaadile

Kandideeri kui Sul on:
• magistikraad, soovitavalt sotsiaal- või õendusvaldkonnas
• projektijuhtimise oskus ja kogemus, kasuks tuleb rahvusvahelistes projektides osalemise kogemus
• väga hea arvutioskus
• kõrgtasemel eesti ja inglise keele oskus (dokumentide koostamine, suulised ettekanded)

Töö sobib Sulle kui oled tasakaalukas koostööle suunatud suhtleja, Sul on hea organiseerimis-, algatus- ja analüüsivõime, tunned end kindla esinejana, oled veenev läbirääkija ning pingelistes olukordades ei kaota pead.

Ettevõte pakub

Regionaalhaiglas ootab Sind asjatundlik meeskond ja tänapäevased töötingimused, meil on tööaeg E-R kl 8-16 ja 7 päeva lisapuhkust, teotame sportlikku ja liikuvat eluviisi – võimalik on kasutad Regionaalhaigla spordisaali ja siseterviserada ning töötajatele sportimiseks mõeldud soodustusi.

Lisainfo

Kandideerimisel lisa palun oma CV-le juurde sisukas motivatsioonikiri ja palgasoov. Ole valmis esitama 15-minutilist ettekannet teemal „MAGNET® haigla: pro ja contra“.

Lisainfot konkursi kohta jagab haigla õendusdirektor Aleksei Gaidajenko telefonil 617 2244.