2023-08-23 14:48:55

Barista

CVKeskus.ee klient
Alates 5 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Otsime enda sekka täiskohaga baristat-klienditeenindajat, kes valmistaks kirjut valikut kohvijooke, serveeriks lõunapraade, hõrgutavaid saiakesi, värskeid salateid ja suussulavaid koogikesi! Otsime kedagi, kes hoiaks saalis, letitaga ja köögipoolel enda järelt puhtust ning korda! Otsime kedagi, kelle jaoks on täielik mõnu suhelda erineva kultuuritaustaga inimestega meie rahvusvahelises lennujaamas! Otsime kedagi, kes ei pelga kõnelda keeli - eesti ja inglise on neist ikka kõige olulisemad, kuid ka vene keele rääkimiseks peab olema valmisolek ja tahe!

Ootused kandidaadile

Inimlikkus, puhtusearmastus, suhtlemisoskus, multitaskimine, ausus ja heasüdamlikkus, inglise ja eesti keele oskus, vene keel kasvõi algtasemel(töökäigus õppimise valmidus ja tahe), iseseisvus, vastutustunne, tööle asumise aeg KOHE :)

Ettevõte pakub

Vahelduvat keskkonda, samas mitmeid vahvaid püsikliente reisijate sekka; töökaaslasi nii toredaid, et ise ka ei usu; kohvialast ja muud vajalikku teenindusalast väljaõppet, väärt palka; palju tööd suvehooajal, veidi vähem talvisel hooajal; võimalust tõeliselt õppida ja areneda nii inimese kui teenindajana :)