2023-08-23 14:48:55

Sõidukikindlustuse tootejuht

CVKeskus.ee klient

Job Description

Usaldame Sulle mootorsõidukite kaskokindlustuse toote arendamise. Tootejuhina tuleb Sul konkurentsivõimeliste kindlustustoodete tagamiseks ja kliendikogemuse parendamiseks analüüsida tulemusi, teha vajalikke tootemuudatusi, nõustada ja koolitada oma toote raames ning koostada vajalikke tootedokumente.

Requirements

Sind saadab edu, kui oled oma töös iseseisev, proaktiivne ja tulemustele orienteeritud. Ootame Sinult analüüsi- ja suhtlemisoskust ning oma ideede esitlemise ja müümise oskust. Oled omandanud kõrghariduse (soovitavalt transpordi või majanduse valdkonnas) ning tunned huvi automaailmas toimuva vastu. Valdad heal tasemel inglise keelt. Kasuks tuleb eelnev töökogemus tootearenduses või finantssektoris rahvusvahelises ettevõttes.

Company offers

Meiega liitudes on Sul võimalus mõjutada tootearenduse homset päeva ning ennast täiendada nii Skandinaavias kui ka Balti riikides. Sinu kolleegideks on parimate kompetentsidega kindlustusvaldkonna tipptegijad. Meil on õiglane ja motiveeriv tasusüsteem ning palju ifikatele mõeldud soodustusi (sh töötajate tervisekindlustus).