2023-08-23 14:48:55

Kontoriassistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa kannad hoolt meie kontori eest - tagad igapäevaseks kontoritööks vajaliku, tegeled jooksvate küsimustega ja suhtled koostööpartneritega. Hoolitsed meie töötajate eest - tegeled ostutellimuste ja reisikorraldusega, organiseerid erinevaid üritusi ja koolitusi. Lisaks assisteerid personaliosakonda – koostad tööajatabeleid ja igakuiseid aruandeid, valmistad ette dokumente, organiseerid tööohutusalaseid tegevusi ning osaled kvaliteedijuhtimise protsessides.

Ootused kandidaadile

SOBID MEIE MEESKONDA KUI suhtlemine paneb silmad särama ning korrektsus ja asjaajamine võiks olla teiseks nimeks - oled oma töös täpne ja oskad aega planeerida. Sulle meeldib organiseerida - Sinus on algatusvõimet ja loovust, suhtled vabalt inglise keeles ning oled hea arvutikasutaja.
Saad täiendavaid plusspunkte, kui on varasem kokkupuude personalitööga, teadmised tööohutusest ja/või kvaliteedijuhtimisest ning oskus suhelda vene keeles. Kõige olulisem, et naudid oma tööülesandeid ja tuled hommikul tööle rõõmsal meelel!

Ettevõte pakub

PAKUME SULLE:
• Mitmekülgset ja huvitavat tööd ning võimalust areneda muutuvas keskkonnas.
• Profiilile vastavat väljaõpet ning toetavat kollektiivi
• Rahvusvahelist töökeskkonda. Suhtled erinevate projektide raames kolleegidega üle maailma!

TNT-s tunned, et oled osa meeskonnast. Me väärtustame oma inimesi – lisaks väärilisele töötasule tunnustame ning kiidame häid kolleege. Tähistame koos kalendrisse jäävaid pühi, toetame MTÜ-d Igale Lapsele Pere ja korraldame ühiseid ettevõtmisi.