2023-08-23 14:48:55

Psühholoog

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Koolipsühholoogi töö eesmärk on haridusasutustes õppivate laste arengu toetamine koostöös lapsevanemate ja haridustöötajatega, kaasates vajadusel teiste erialade spetsialiste.
Koolipsühholoog on olemas nii õpilastele, vanematele kui ka õpetajale.
Koolipsühholoog nõustab õpilasi nii individuaalselt kui ka grupiviisiliselt. Abistab valikute ja otsustuste tegemisel, enesehinnangu korrigeerimisel, suhtlemisoskuste omandamisel ning isikliku elu ja õppetööga seotud probleemide lahendamisel. Psühholoog aitab õpilastel jõuda selgusele oma võimetes ning orienteeruda erinevate võimaluste vahel.
Koolipsühholoog nõustab lapsevanemaid ja vajadusel õpetajaid, selgitades neile lapse õppimist ja käitumist mõjutavaid tegureid ning abistades uute kasvatusvõtete ja lahenduste leidmisel lapse normaalse isiksusliku arengu toetamisel ning oma igapäevaelu ja kohustustega toimetulemisel.

Ootused kandidaadile

Vajalik vastavus kvalifikatsiooninõuetele (võib olla ka omandamisel). Vajalikud teadmised töötamisel lastega, soovitav eelnev töökogemus selles valdkonnas, nõustamisoskus, hea suhtlemisoskus ja koostöövalmidus.
Tegemist on asenduskohaga töötaja lapsehoolduspuhkusel viibimise ajaks.

Elulookirjeldus (CV), motivatsioonikiri ja haridust tõendavate dokumentide koopiad palume saata digitaalselt allkirjastatuna Lagedi Kooli e-mailile.

Kandideerimisega seotud info telefonil: 6713595

Tööd puudutav sisuline info telefonil 6713596

Ettevõte pakub

Meeldivat ja koostöövalmis kollektiivi, looduskaunist ja kaasaegset töökeskkonda.