2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIINSENER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügiinsener on meie uuendusmeelne ja kasumile orienteeritud esindaja, kes on esmaseks kontaktiks meie kliendile ning vastutab oma müügitulemuste kasumliku arendamise eest (B2B, projektimüük, agendid) koostöös müügi- ja tootmisosakonna kolleegidega.

Igapäevases töös lood uusi kliendisuhteid ja külastad olemasolevaid kliente, et arendada edukaks projektmüügiks vajalikke ärisuhteid kõigil tasandeil.

Vastutad samuti müügi planeerimise ja plaanide täitmise, müügipakkumiste koostamise ja kliendiga lepingutingimuste läbirääkimise eest koostöös müügijuhiga. Sinu ülesannete hulka kuulub ka tellimuste sisestamine meie süsteemi.

Külastad vajadusel meie välismaal asuvaid kliente. Ühena meie Eesti müügiteami võtmeisikutest allud firma müügijuhile.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et Sa oled hea tehnilise taibuga energiline, dünaamiline ja aktiivne professionaal, kes soovib saavutada häid müügitulemusi ning kes näeb võimalikes takistustes väljakutset, mitte probleemi.

Sul on head läbirääkimisoskused, oled varasemalt saavutanud edu B2B müügi valdkonnas ning tunned siirast huvi meie klientide vastu.

Suhtled vabalt inglise ja eesti keeles. Vene, soome ja teiste keelte oskus on eeliseks. Oled kogenud MS Office kasutaja ning soovitavalt oskad lugeda tehnilisi jooniseid. Omad haridust, mis tööd müügiinsenerina toetab.

Ettevõte pakub

Pakume pikaajalist töösuhet, olulist ametikohta ja väljakutseid dünaamilises globaalses firmas. Loomulikult pakume ka väärilist tasu ja teisi eeliseid.

Lisainfo

Oled huvitatud? Helista Mercuri Urvalisse (telefon 667 1520).
Soovid kandideerida? Saada oma CV ning avaldus koos palgasooviga ja märgusõnaga ”Müügiinsener” hiljemalt 22.11.2017. Kõiki avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.