Töö kirjeldus
Söökla juhataja-peakokk juhib oma meeskonda,
koostab kalkulatsioone, menüüsid, vajalikku aruandlust,
planeerib sisseostu ja kaubavarud,
tagab üldise puhtuse ja korra nii köögis kui söögisaalis.
Pakutav toit peab olema maitsev, tervislik, mitmekülgne ning kasvava organismi vajadusi rahuldav!
koostab kalkulatsioone, menüüsid, vajalikku aruandlust,
planeerib sisseostu ja kaubavarud,
tagab üldise puhtuse ja korra nii köögis kui söögisaalis.
Pakutav toit peab olema maitsev, tervislik, mitmekülgne ning kasvava organismi vajadusi rahuldav!
Ootused kandidaadile
Eeldame, et kandidaadile on töö ühtlasi ka tema hobi,
tema töö on ühtlasi ka tema hobi,
teda inspireerib toit ja toiduvalmistamine,
ta on valmis iseseisvaks tööks ja vastutuseks.
Kasuks on toitlustusalane keskeri- või kõrgharidus,
eelnev töökogemus,
arvuti kasutamise oskus,
vajalike keelte oskus.
tema töö on ühtlasi ka tema hobi,
teda inspireerib toit ja toiduvalmistamine,
ta on valmis iseseisvaks tööks ja vastutuseks.
Kasuks on toitlustusalane keskeri- või kõrgharidus,
eelnev töökogemus,
arvuti kasutamise oskus,
vajalike keelte oskus.
Ettevõte pakub
huvitavat tööd ja eneseteostusvõimalusi,
võimalust töötada tublis ja toetavas meeskonnas,
kaasaegset töökeskkonda,
töötasu, mis ei jää alla maakonna keskmisele,
tööalast täiendkoolitust.
võimalust töötada tublis ja toetavas meeskonnas,
kaasaegset töökeskkonda,
töötasu, mis ei jää alla maakonna keskmisele,
tööalast täiendkoolitust.