2023-08-23 14:48:55

TEHNIKAJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tehnikajuhi peamiseks ülesandeks on tehnikaüksuse töö efektiivne ja tulemuslik juhtimine. Kalevi tehase tehnilise sisseseade ja energeetikaga seotud valdkondade tõhusa toimimise eest vastutamine. Ettevõtte investeeringuprojektide juhtimine, üksuse eelarve koostamine ja selle jälgimine ning teiste valdkondade nõustamine tehnilistes küsimustes.

Tehnikajuhi vahetuks juhiks on Kalevi tehase juht ning tema meeskonda kuulub 20 töötajat, sh seadistajate, automaatikute ja remondi grupijuhid, tehnika arendusmeeskond ja haldusüksus.

Ootused kandidaadile

Ootame tööle meeskonnaliiget, kellel on tehniline kõrgharidus, oskus juhtida tulemuslikult nii meeskonda kui meeskonnatööd. Varasem tööstusseadmete investeeringuprojektide juhtimise kogemus, hoolduse ja remondikogemus, sh ennetava hoolduse mõistmise ja rakendamise kogemust. Sobiv kandidaat on iseseisev, süsteemne ja korrektne, oskab seada prioriteete. Töö eeldab kõrgtasemel eesti keele oskust kõnes ja kirjas, inglise keele oskust tarnijatega suhtlemiseks ja vene keele suulist oskust meeskonnaga suhtlemiseks.

Ettevõte pakub

Pakume tööd tulemusele orienteeritud sõbralikus meeskonnas Eesti kõige mainekama kaubamärgiga ettevõttes, täiendkoolitusi enese arendamiseks ning motiveerivat kompensatsioonipaketti.

Väljavõte soodustustest, mida Kalev oma töötajatele pakub:
- toetused erinevate perekondlike sündmuste puhul
- ettevõtte spordisaali kasutamine ja tervisespordiüritustel osalemise toetamine
- Orkla aktsiate ostmine 1 x aastas olulise allahindlusega – viimastel aastatel – 30%, mille eest on võimalus tasuda järgmise aasta jooksul osade kaupa töötasust mahaarvamisega
- uute toodete degusteerimine
- bensiinikaardi soodustused jne

Tööaeg E – R kell 8:00 – 16:30

Lisainfo

Kandideerida on võimalik ka CV Keskuse väliselt saates oma kaaskirja ja CV aadressile kandidaat(ät)kalev.ee, märksõna "tehnikajuht".