2023-08-23 14:48:55

PERSONALIPARTNER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame personalitiimiga liituma uuendusmeelset ja särasilmset PERSONALIPARTNERIT. Põhiülesanneteks on kommerts- ja tugiüksuse osakondadele tervikliku operatiivse personaliteenuse pakkumine, mh tööjõu planeerimine, värbamine ja valik (sh klienditeenindajad) ning uute töötajate sisseelamise toetamine; töötajate arendus- ja koolitustegevuste korraldamine; vajaliku aruandluse koostamine. Lisaks Kalevile toetad oma tööga Maiasmoka kohviku ja Orkla Accounting Centre tegevust. Lähemateks kaastöötajateks on Kalevi ja Põltsamaa Felixi personalidirektor, tarneahela personalipartner ja dokumentide haldusega tegelev personalispetsialist ning sõsarüksuste juhid; alluvaid ei ole.
Töötamiskoht on Jüri lähedal Lehmja külas ja kord nädalas Tallinna kesklinnas.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt eeldame:
Kõrgharidust, eelistatult personalijuhtimise, psühholoogia või majanduse valdkonnas. Vähemalt 2-aastast personalitöö kogemust.
Väga heal tasemel suulist ja kirjalikku eesti ning ladusal suhtlemistasemel inglise keele oskust, mis on vajalik kontsernis suhtlemiseks.
Isiksusena on sobiv kandidaat toimekas, iseseisev ning usaldusväärne meeskonnamängija. Samuti avatud ja empaatiline suhtleja, kellele pole võõras korrektsus ja vastutustundlikkus. Kindlasti on vajalik arvutioskus tavakasutaja tasemel.

Ettevõte pakub

Pakume tööd sõbralikus kollektiivis Eesti armastatuima kaubamärgiga ettevõttes ning asjakohast kompensatsioonipaketti.Tööle ja koju sõitmiseks saab kasutada ettevõtte poolt renditud busse, mis väljuvad kesklinnast ja Lasnamäelt.
Väljavõte soodustustest, mida Kalev oma töötajatele pakub:
- toetused erinevate perekondlike sündmuste puhul
- ettevõtte spordisaali kasutamine ja tervisespordiüritustel osalemiste toetamine
- Orkla aktsiate ostmine 1xaastas olulise allahindlusega - viimastel aastatel -30%, mille eest on võimalus tasuda järgmise aasta jooksul osade kaupa töötasust mahaarvamisega
- uute toodete degusteerimine

Lisainfo:
http://www.kalev.eu

Lisainfo

Valikuprotsessis hindame ka kandideerija tausta. Kandideerida on võimalik ka saates oma CV ja motivatsioonikirja kuni 9.aprillini 2017 aadressile kandidaat(ät)kalev.ee; pealkirjaks: Personalipartner.