2023-08-23 14:48:55

Vabatahtlik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime kahte vabatahtlikku Eestist osalema Euroopa vabatahtliku teenistuse pikaajalises projektis "Youth Volunteering Together", mis algab juulist 2017 Gyumris, Armeenias.
Projekti kestus 12 kuud.

Ootused kandidaadile

Projektis ei nõuta osalejalt erialast ettevalmistust, kuid vajalik on valmisolek töötada laste ja noortega, huvi loominguliste tegevuste vastu ning soov töötada koos teiste vabatahtlikega. Kasuks tuleb inglise keele oskus suhtlustasandil.
Vabatahtlikuks Erasmus+ programmi alaprogramm Euroopa vabatahtlik teenistus raames on võimalik minna noorel, kes on vanuses 17-30 aastat (antud projektis 18-30 aastat).

Ettevõte pakub

Minnes vabatahtlikuks on tagatud järgnevad tingimused:
* Vabatahtlikule on organiseeritud saabumisjärgne koolitus ja juhendamine vastuvõtvas riigis, vaba aja tegevused, tutvumine kohaliku keele ja kultuuriga jm ning juhendamine tööülesannete täitmisel. Lisaks on korraldatud ettevalmistus MTÜ Continuous Action poolt enne projekti sõitmist.
Loe lähemalt planeeritavate tegevuste kohta: http://continuousaction.ee/upload/file/EVS_YouthVolunteeringTogether.pdf
* Projektis osalemisega ei kaasne kulusid: koolitused, kindlustus, elamine on vastuvõtva organisatsiooni poolt. Transport Tallinnast projekti toimumiskohta ja tagasi on rahastatud projektis ettenähtud piirmäära ulatuses.
* Vabatahtlikule makstakse täiendavalt taskuraha ca 55€/kuus.