2023-08-23 14:48:55

Kommunikatsioonijuht

CVKeskus.ee klient
1200 - 1400 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma tiimi tähtajaliselt kuni augustini 2018 TAGASI KOOLI EV100 PROJEKTI KOMMUNIKATSIOONI- JA TURUNDUSJUHTI.

MTÜ Tagasi Kooli kingib koos partneritega järgmisel õppeaastal koolidele üle Eesti 100 võrgu-külalistundi, milles õpilased mõtestavad koos arvamusliidritega meie ühiskonna olulisi teemasid. Otsime projektile kommunikatsiooni ja turundusjuhti, kes aitab viia info võrgu-külalistundidest kõigi õpilaste ja õpetajateni. Lisainfo projekti kohta leiad siit: https://tagasikooli.ee/teoksil/vorgukulalistunnid/.

Ootused kandidaadile

Oled hea kandidaat, kui Sul on haridus ja/või töökogemus turunduse ja/või kommunikatsiooni vallas; kui tunned end kindlalt kampaaniaid luues ja ka operatiivtasandil ellu viies, meediasuhetes, kodulehel ja Facebookis toimetades; oled innukas ja iseseisev tegutseja ning kogemustega tiimihing ja -vedaja; otsid pidevalt võimalusi enda arendamiseks ning Sinu jaoks on põnev olla haridusvaldkonna ja ühiskonna arengute keskel.

Ootame Sinu CV-d, motivatsioonikirja ja viidet kolmele Sinu tehtud tööle (nt kampaaniale, kirjutisele vms), mille üle tunned heameelt.

Ettevõte pakub

Sind ootab huvitav ja väärtust loov töö koos Eesti parimate kommunikatsiooni-agentuuridega; koostöö arvamusliidritega; võimalus luua vabatahtlikest oma kommunikatsioonitiim ning kuuluda meeskonda, kus väärtustatakse iga liikme arengut. Töö- ja kasvukeskkonda pakume Sulle Telliskivi Loomelinnakus.