2023-08-23 14:48:55

Eesti kliendihaldur

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on arendada ja aktiivselt suurendada meie olemasolevatele korporatiivklientidele ja reisifirmadele suunatud müüki ning leida ja kasutada uusi müügivõimalusi.

Sa müüd aktiivselt Finnairi tooteid nii korporatiivklientidele kui ka reisibüroodele, viid ellu kliendikohaseid strateegiaid ning valmistad ette kliendilepinguid ja osaled läbirääkimistes. Samuti kooskõlastad turundus- ja tegevusplaane, et müüki kasvatada, koolitad reisibüroode töötajaid, kogud äriinfot lennundusvaldkonna kohta ning töötad ärisuhete edasiseks arendamiseks ja käibe suurendamiseks.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et oled suurepärase müügi-, suhtlemis- ja analüüsioskusega iseseisev ja aktiivne müügiala professionaal. Sul on head läbirääkimis- ja esitlusoskused, oled siiralt huvitatud meie klientidest ning soovid end Finnairis järjekindlalt arendada.

Allud Baltimaade ja Ida-Euroopa direktorile ning teed tihedat koostööd Finnairi Balti ja Ida-Euroopa teamiga ning meie globaalse müügiorganisatsiooniga.

Sa peaksid:
• Omama vähemalt kolmeaastast edukat B2B müügikogemust
• Omama müügi-, turundus- või majandusalast kõrgharidust
• Valdama vabalt eesti ja inglise keelt
• Olema kogenud MS Office kasutaja

Kandideerimisel annab eelise:
• Reisi- või majutusvaldkonna töökogemus
• Vene ja soome keele oskus

Ettevõte pakub

Pakume silmapaistvat positsiooni ja väljakutseid reisiäris, globaalse lennufirma eeliseid ja arenguvõimalusi. Loomulikult pakume rahvusvahelist koolitust, motiveerivat töötasu koos boonuspaketiga ja vajalikke töövahendeid.

Lisainfo

Tunned huvi? Helista Mercuri Urval konsultant Tarmo Müürsepale telefonil 667 1520. Soovid kandideerida? Saada oma ingliskeelne CV koos sooviavalduse ja palgasooviga märgusõna ”Finnair / Kliendihaldur” all hiljemalt 14.02.2017. Käsitleme kõiki avaldusi konfidentsiaalselt.