2023-08-23 14:48:55

STRATEEGIABÜROO NÕUNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Nõunik vastutab ettevõtlus-, innovatsiooni-, teadus- ja arendustegevuse poliitika ning transpordi valdkondades seisukohtade kujundamise eest.

Ootused kandidaadile

Healt kandidaadilt eeldame:
{li}kõrgharidust (magistrikraad või sellega võrdsustatud kvalifikatsioon, doktorikraad annab eelise)
{li}töökogemust vähemalt ühes ametikoha töövaldkonnas, kasuks tuleb rahvusvahelise suhtlemise, inimeste ja protsesside juhtimiskogemus
{li}väga häid teadmisi riigi- ja halduskorraldusest
{li}eesti ja inglise keele oskust C1-tasemel, kasuks tuleb veel ühe võõrkeele oskus vähemalt B2-tasemel
{li}väga head organiseerimis- ja koostöövõimet, esinemis- ning läbirääkimisoskust
{li}analüütilise mõtlemise oskust ja töökogemust, suutlikkust keerulisi küsimusi selgelt edasi anda ja üldistada
{li}algatus- ja töövõimet pingeolukorras

Ettevõte pakub

Pakume võimalust teha huvitavat ja vastutusrikast tööd valitsuse töö planeerimist koordineerivas üksuses ja panustada Eesti jaoks oluliste poliitikavaldkondade kujundamise protsessi. Tagame mitmekülgsed arengu- ja koolitusvõimalused, professionaalse meeskonna, head töötingimused ning konkurentsivõimelise palga. Võimalus on täita ametikoht ka tähtajalise üleviimise (rotatsiooni) korras.

Lisainfo

Dokumendid (motiveeritud avaldus, mis sisaldab arusaama oma teadmiste ja kogemuste edukast rakendamisest pakutaval ametikohal, ning CV koos varasemate tööülesannete kirjelduse ja kahe soovitaja kontaktandmetega) palume esitada hiljemalt 17. veebruariks 2017. a elektrooniliselt aadressil personal[at]riigikantselei.ee. Lisainfo 693 5445 või agne.kiik[at]riigikantselei.ee (personalijuht Agne Kiik).