2023-08-23 14:48:55

Barista

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime enda perre baristat-klienditeenindajat, kelle põhilisteks tööülesanneteks on
-klientide teenindamine meie rahvusvahelise klientuuriga lennujaama kohvikutes Welcome Cafe ja KOHVer
-kvaliteetkohvi valmistamine nii espressomasinaga kui ka filtermeetoditel
-toidu serveerimine
-kohvikus puhtuse ja korra hoidmine
-kohviku vahvasse tööperre kuulumine
-tööpere töövälistel ettevõtmistel osalemine
-oma töö nautimine

Ootused kandidaadile

Väga oluline on huvi kohvimaailma vastu ning soov end selles maailmas arendada! Lisaks soovime, et meie uus pereliige suhtleks vabalt nii eesti kui ka inglise keeles. Vene keele oskus tuleb vaid kasuks, kuid ei ole nõutav - kõik on õpitav! Tule meile, kui oled õpihimuline, kiire taibuga, oskad multitaskida, armastad abistada ning naudid suhtlemist erinevate inimestega! Kasuks tuleb kõrge pingetaluvus, tolerantsus ja võime rahulikuks jääda, kui kõik teised seda ei ole!

Aksepteerime vaid kaaskirjaga/motivatsioonikirjaga kandideerijaid! Me tahame teada, miks just sina meile parim valik oled! Tutvusta end rohkem! :)

Ettevõte pakub

Pakume sulle paarikuulist väljaõpet ja sisseelamiseaega Welcome Cafes, seejärel juba sügavamat kohvialast koolitust ning väljaõpet ka kohvikus KOHVer töötamiseks, tõeliselt toredat, ühtehoidvat ja omade kiiksudega tööperet, head palka ja igat masti kliente - nii rõõmsaid püsikliente kui ka pahuraid torisejaid! :) Töö on põnev ja väljakutseid pakkuv ning kindlasti kõike muud kui rutiinne!