2023-08-23 14:48:55

Euroopa Liidu sekretariaadi nõunik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Nõuniku ülesanne on koordineerida Euroopa Ülemkogu kohtumiste ettevalmistamist, korraldada Eesti EL poliitika kujundamise protsessi ja EL institutsioonide vahelisi suhteid ning tagada Vabariigi Valitsuse istungile esitatavate EL üldasjade nõukogu seisukohtade ettevalmistamine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui:
{li}tahad panustada Eesti EL poliitika kujundamisse ja elluviimisse ning Sul on ideid, kuidas seda paremaks muuta
{li}tahad panustada Eesti EL eesistumise kordaminekusse
{li}Sul on varasem töökogemus EL poliitika ja otsustusprotsessidega, eelistatult Eesti alalises esinduses Euroopa Liidu juures või EL institutsioonides
{li}oled teadlik EL toimimismehhanismidest ning riigisisese poliitika kujundamisega kaasnevast tööst
{li}oled analüütilise lähenemisega ning suudad keerulisi küsimusi selgelt ja üldistades edasi anda
{li}Sul on kõrge stressitaluvus, oled suunatud probleemide lahendamisele, oled hea suhtleja ning oskad kaasata erinevaid koostööpartnereid
{li}Sul on kõrgharidus (soovitavalt magistrikraad või sellega võrdsustatud kraad)
{li}oskad eesti ja inglise keelt C1-tasemel

Ettevõte pakub

Pakume ainulaadset võimalust osaleda Eesti EL eesistumise läbiviimisel ja anda oma panus selle õnnestumisse. Tagame põnevad töised väljakutsed, arengu- ja koolitusvõimalused, sõbraliku ja professionaalse meeskonna ning head töötingimused.

Lisainfo

Tegemist on ametikohaga avaliku teenistuse seaduse mõistes.  Ametikoha täitmisel on võimalik asutustevaheline rotatsioon.
Dokumendid (motiveeritud avaldus, elulookirjeldus varasema töökogemuse kirjeldusega ning kahe soovitaja kontaktandmetega) palume esitada elektrooniliselt aadressil personal[at]riigikantselei.ee hiljemalt 23.09.2016. Lisainfo 693 5445, agne.kiik[at]riigikantselei.ee (personalijuht Agne Kiik).