2023-08-23 14:48:55

Konsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Eesti juhtiv aknakatete ja TANK liuguste ning garderoobisüsteemide tootja AS Sunorek otsib Pärnu salongi konsultanti, kelle tööülesandeks on aktiivne müük salongis ja objektidel ( konsulteerib kliente peamiselt garderoobisüsteemide ja liuguste, aga ka aknakatete osas), teeb hinnapakkumisi, teostab mõõtmistöid objektidel ja vormistab tellimusi.

Ootused kandidaadile

Suhtud müügitöösse kirega. Oled korrektne ja hoolas tööülesannete täitmisel, hea suhtleja, usaldusväärne ning asjalik kolleeg. Kasuks tuleb eelnev kokkupuude või huvi mööblivaldkonna vastu. Sa valdad heal tasemel eesti keelt ja suudad suhelda ka vene keeles. Soovitavalt oled varasemalt kokku puutunud mõne joonestusprogrammiga. Võimalus kasutada isiklikku sõiduautot tööülesannete täitmiseks.

Ettevõte pakub

Väljaõpet, põhi + tulemuspalka, autohüvitist, toredat meeskonda ning kaasaegset töökeskkonda, töö graafiku alusel. Võimalus ennast teostada oma ala juhtivas ettevõttes.Töö on huvitav ja väljakutseid pakkuv.

Lisainfo

Kasuks tulevad teadmised ja kogemused müügivaldkonnas, samuti soome või inglise keele oskus. Tööle asumine esimesel võimalusel. Lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asendamine.