2023-08-23 14:48:55

Krediidianalüütik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda keskkonnast lugupidavat
KREDIIDIANALÜÜTIKUT,


kelle ülesandeks on analüüsida ja hinnata ettevõtete ning kohalike omavalitsuste krediidiriske.
Krediidianalüütiku tegevusvaldkonda kuuluvad keskkonnaprojektid, mis on suunatud keskkonnaseisundi hoidmisele, loodusvarade taastootmisele ja keskkonnakahjustuste heastamisele, finantsanalüüside koostamine, toetusetaotluste hindamine jmt.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on majandusalane kõrgharidus, vähemalt kaheaastane erialane töökogemus finantsanalüüsi vallas, väga hea suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus ning inglise keele oskus. Edukaks tööks pole vähem tähtis ka täpsus, korrektsus, kohusetundlikkus, koostöövõime.

Ettevõte pakub

Kui Sul on neid oskusi ja kogemusi, mida ühel edukal töötajal KIKis vaja läheb ja kui Sa oled oma keskkonnateadliku käitumisega teistele eeskujuks, siis oled oodatud kandideerima!
Pakume Sulle võimalust oma töö kaudu mõjutada looduskeskkonna hoidu, huvitavat tööd ning asjatundlikku, avatud ja koostööd väärtustavat töökollektiivi, meeldivat töökeskkonda, erialast täienduskoolitust ja mitmekesist motivatsioonipaketti.
Palume saata oma CV ja motivatsioonikiri koos palgasooviga 22. augustiks 2016 e-posti aadressile personal(ät)kik.ee märgusõnaga “Krediidianalüütik”. Lisainfo telefonil: 6274 172.