2023-08-23 14:48:55

Projektiinsener/projekteerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö eesmärk on koostöös projektijuhiga arhitektuursetele joonistele vastavate tehniliste lahenduste väljatöötamine.
Projektiinsenerina koostad Sa hoonete fassaadide kooskõlastus-, tootmis- ja paigaldusjooniseid, teed liidete tugevusarvutusi, tellid materjale ning haldad nõuetekohaselt kogu projektdokumentatsiooni. Sinu vastutusvaldkonnas on alumiiniumprofiilidest uste, akende ja klaasfassaadide hinnaarvutuste tegemine ning eelarve koostamine. Vajadusel suhtled tehnilistes küsimustes otse kliendi esindajaga.

Ootused kandidaadile

Ootame kandideerima tehnilise kõrghariduse ja ehitusalase projekteerimiskogemusega spetsialisti. Eeldame, et valdad heal tasemel AutoCAD’i ja MS Office programme ning suudad suhelda ja kirjutada eesti ning inglise keeles, vastavalt C1 ja B1 tasemel. Tuleb kasuks, kui Sul on varasem kokkupuude alumiiniumprofiilide/fassaadide valdkonnaga ning norra keele oskus.

Ettevõte pakub

Pakume suurepärast võimalust teostada kaasaegseid ja silmailu pakkuvaid projektilahendusi professionaalses meeskonnas. Sõltuvalt tellijast ja objektist (koolid, büroohooned, haiglad, elumajad, muuseumid jne) kasutad Sa fassaadides uuenduslikke LED-valgustusi ning järjest enam soojustpidavaid ja nn smart lahendusi. Oled arhitekti visiooni teostaja.

Töökoht asub Tallinnas või Tartus – vastavalt Sinu eelistusele. Aeg-ajalt tuleb ette töölähetusi Skandinaavias.