2023-08-23 14:48:55

Klienditeeninduse juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on koostöö kontserniklientidega, peamiselt Rootsi ja Soome müügiosakondadega, kuid ka teiste meie rahvusvahelise efektiivse firma osakondade ja töötajatega.

Sa juhid klientide tellimused enesekindlalt ja professionaalselt läbi tootmistsükli. Käsitled klientide hinnapäringuid, tehnilisi spetsifikatsioone ning tellimusi ja teed koostööd meie Eesti CAM inseride, materjalilao, tootmise planeerija, transpordi-/logistikafirmade ja teiste oluliste partneritega.

Kasutad efektiivselt meie tellimuste juhtimise ja tootmise planeerimise süsteemi ning arendad klienditeenindust, tellimuste planeerimist ja nende täitmise jälgimist, tehes ettepanekuid protsesside arendamiseks ja neid ellu viies. Sinu professionaale kliendile, kvaliteedile ja teenindusele suunatud töö ja positiivne mõttelaad aitavad meie kliendirahulolu tõsta. Tulevikus hakkad Sa vastutama ka firma IT süsteemide haldamise ja arendamise eest.

Sinu tähtsaimad mõõdikud on meie Eesti üksuse võime reageerida suuremale osale tööpäevadel laekunud hinnapäringutest ja tellimustest 24 tunni jooksul ning 98% tarnetäpsus.

Sa allud otseselt tehase juhile. Suudad edukalt töötad nii iseseisvalt kui ka meeskonnas.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et oled energiline, dünaamiline ja aktiivne hea arvutioskusega inimene ning soovid arendada põhiprotsesse, mille eest vastutad.

Sa oled eesmärgile suunatud, sihikindel, tuled toime massitootmises tavaliste rutiinidega, kuid Sind motiveerivad ka muutused ja areng.

Sul on tootmises töötamise kogemus (tarneahelas või tellimuste juhtimises) ning hea protsessijuhtimise kogemus. Sul on tehniline, inseneri-, tootmis-, logistika- või ärijuhtimisalane haridus.

Suhtled vabalt eesti ja inglise keeles ning suudad vähemalt suuliselt ka vene keeles suhelda. Soome ja/või rootsi keele oskus on eeliseks. Oled kogenud MS Office kasutaja. Varasem kogemus kliendihaldus-, majandustarkvara, joonestusprogrammide või tellimuste käsitlemise töövahenditega on kandideerimisel ja tööleasumisel eeliseks.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutseid kvaliteedile suunatud rahvusvahelises firmas. Loomulikult ka head töötasu, tööautot ja teisi eeliseid.

Lisainfo

Pakub huvi? Helista Mercuri Urval konsultant Tarmo Müürsepale telefonil 667 1520. Soovid kandideerida? Saada oma ingliskeelne CV ja sooviavaldus koos palgasooviga märgusõna “Klienditeeninduse juht” all hiljemalt 10.08.2016. Käsitleme kõiki avaldusi konfidentsiaalselt.